Truckrun Spijkenisse weer begeleid door het MBT

maandag 15 april 2024

Afgelopen zaterdag heeft het MBT wederom de jaarlijkse Truckrun Spijkenisse over het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten begeleid.

De Truckrun Spijkenisse is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij gehandicapten een rondrit in een stoet vrachtauto’s (‘truck-run’) wordt aangeboden over Voorne-Putten. Dit jaar vond de 25e (!) editie plaats. De omvang van deze truckrun is nauwelijks te overschatten. Er rijden ongeveer 100 vrachtauto’s en aanverwante voertuigen mee in de stoet. In de auto’s rijden zo’n 250 mensen met een beperking en hun begeleiders mee. De reis ging ook dit jaar vanaf Spijkenisse over het hele eiland Voorne-Putten.
Alle vrachtauto’s waren vrijwillig en kosteloos ter beschikking gesteld door de respectieve bedrijven en alle chauffeurs namen vrijwillig deel aan de run. Zo werden de 250 meerijdende passagiers een onvergetelijke dag bezorgd.

De begeleiding door het MBT bestond uit het over het hele eiland afzetten en afgezet houden van kruisingen en andere verkeersknooppunten waar de truckrun langskomt, zodat de gehele stoet ongehinderd kan doorrijden.

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina
Uw evenement.

Naar nieuwsoverzicht